Walk and Talk - naturterapi

Naturen er en fantastisk recourse når det gælder tid til reflektion over vores liv, og ikke mindst til at skabe ro i vores sind. 

Jeg har selv brugt og bruger stadig naturen som et sted jeg lader op og henter energi. Det er et sted hvor jeg ofte får nye indsigter om mit liv og de ufordringer selv en terapeut nogen gange kan stå i.

Jeg er gammel spejder og har altid elsket naturen. Men første gang hvor jeg virkelig mærkede natures healende kræfter var da min kone og jeg tog 8 uger til Spanien i 2008 på pilgrimstur langs det, der kandes Caminoen. En 800 km lang vandretur gennem det nordlige Spanien. 
Her oplevede jeg for første gang hvad naturen virkelig kan. Efter de første 14 dage kom jeg ned i tempo og oplevede at være i en lang meditations aktig tilstand, hvor fortid, nutid og fremtid kunne smelte sammen. 
Mange gamle iivstemaer, livs situationer, begivenheder og hændelser kom op, og det var som om at naturen hjalp mig med at bebejde dem. 
Læs mit blog indlæg At vandre er at leve 

Senere opdagede jeg, at man naturligvis ikke behøver at tage til udlandet for at få den oplevelse. I Danmark har vi en Hærvejsrute fra Padborg til Ålborg som kan det fuldstændige samme, som jeg gik i 2015 og igen i 2018.

Men man behøver heller ikke at bruge uger på at komme i kontakt med naturen og sig selv.
Det kan også ske på en time. Vi kender det godt fra vores hverdag, hvordan en gåtur alene eller sammen med nogen kan ændre sindsstemning, tankemylder og enda løse et problem man længe har tænkt over løsningen på, men ikke har kunnet finde i hverdagens travlhed.

Derfor tilbyder jeg dig min eksistentielle terapi tilgang på en walk and talk gå tur i naturen lige overfor min klinik i Sundheds-huset Paarup i Odense.
Vi kan tage dine udfordringer ud af terapirummet, væk fra de bløde stole og ud for at mærke og gå i nature. Vi kan lade naturen og den friskeluft bringe os ind i en tilstand hvor nye tanker, idéer, spørgsmål og ikke mindst ro kan hjælpe dig med dine udfordringer. 

Så hvorfor ikke lade naturen være en medspiller i dit terapiforløb sammen med mig, hvad kan være mere naturlig? 

Book din tid nu

Vælg Walk and Talk - naturterapi mellem booking mulighederne. 

 

Praktisk info:

  • Tag varmt tøj på/med alt efter årstiden og vejret (hue, vanter, halstørklæde, varmtrøje eller fleece)
  • Tag et par sko/støvler på/med, da vi noget af turen er off rode.
  • Jeg har har tæpper vi kan sidde på.


 

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk