Velkommen til Mindful Birth - den glemte viden om fødsler

Velkommen til dette web kursus i fødselshypnose - eller det som jeg kalder Mindful Birth.

Kurset her, og den medfølgende e-bog vil tage dig på rejse ind i et, for mange kvinder, glemt univers af helt lavpraktisk viden om din kommende fødsel. En universel viden, som har været skubbet i baggrunden af risikovurderinger, overvågning, procedure og mekanisk viden om fødsler. Alt sammen for at gøre fødsler mere sikre, men min påstand er at denne stræben i stedet bidrager til unødig frygt, som forhindrer naturlige fødsler.

Heldigvis kan der gøres meget for dig, der måske får brug for hjælp til at føde dit barn, men som udgangspunkt, hvis du er en sund og rask kvinde, behøveder du måske ikke den hjælp, hvis du genfandt det jeg kalder; den glemte viden om fødsler.

Kurset her vil give dig 4 ting fra skuffen med glemt viden om fødsler, som du og din partner nemt kan lærer og anvende, så den kommende fødsel bliver rolig, fredfyldt og en nærværende oplevelse for alle, ja også jeres barn.

Sammen med dette kursus har du fået e-bogen Mindful Birth – en naturlig, rolig, fredfyldt og let fødsel. Jeg vil anbefale dig/jer, at læse bogen først og så starte kurset her bagefter. Bogen indeholder en mere teoretisk gennemgang af Mindful Birth, end kurset her, men kurset indeholder til forskel fra bogen de omtalte mp3 lydfiler, instruktions videoer på vejrtræknings øvelser, Light touch massage, samt instruktions videoer på Rebozo.

Så set som en samlet enhed, får du her et fuldt Mindful Birth kursus.

De 4 ting:

Kan 4 ting virkelig give dig en naturlig, rolig og fredfyldt fødsel? - svaret er JA - og det er ikke bare noget jeg påstår, fødende kvinder og deres "hjælpende ånder" Jordmødrene kan bevidne dette (se sagt om Mindful Birth) Du skal ”blot” lærer følgende:

  1. Hvad positive tanker,ord og overbevisninger kan gøre for din fødsel.
  2. Du skal bruge din vejrtrækning bevidst.
  3. Du skal lærer selvhypnose og arbejde med din bekymring/frygt.
  4. Du skal bevidst bevæge dig og frembringe hormonet oxytocin, som skal hjælpe dig med at føde og nære dit barn.

4 simple ting (og viden om) som kan gøre HELE forskellen.

Tryk HER for at gå til 1 lektion i kurset. 

Køb adgang til kurset her

 

 

Medlemslogin

Glemt brugeroplysninger?

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk