Spirituel Regressions Guide 

Tidligere liv regressions kursus

Jeg har nu i 14 år ført mange mennesker tilbage til et tidligere liv, ikke kun som en "turisttur", men som led i deres søgen efter svar, forståelse og accept af dem selv og deres nuværende liv.
Jeg har efterhånden opnået en bred erfaring som jeg synes det er på tide at give videre til dig, hvis du går med en drøm om at blive spirituel regressions guide.

Jeg vil derfor tilbyde dig et mesterlære forløb over ialt fem dage ( 1 weekend og to søndage) hvor du vil lærer at føre andre tilbage til et tidligere liv.

Hvad er mesterlære? Ja i gamle dagen var det f.eks. smeden, som tog en lærling til sig og viste ham kunsten at smede. Et håndværk med gamle traditioner og indvielser, som kun kunne læres fra bunden.
Du vil lære regressions "kunsten" fra bunden af og få værktøjer du kan bruge til at hjælpe din klient med at undersøge og forstå det tidligere liv de oplever, så det giver mening for deres nuværende liv.

Når du kommer i gang med klienter og måske får brug for yderlig supervision kan du få individuel mesterlære supervision. Så din Mesterlære stopper først reelt når DU føler dig "udlært"

Du skal have en anden alternativ, eller social/sundheds faglig uddannelse i forvejen for at kunne blive optaget i mesterlære hos mig. Du behøver ikke have nogen erfaring med hypnose.

Udtagelse fra kursister:
"Jeg har i vinteren 2014 deltaget i Bjarne Dam Larsens regressions kursus. Det har for mig personligt været meget givende. Jeg er via mine egne regressioner blevet klogere på mig selv og mine familie relationer, men først og fremmest har jeg på kurset lært et værkstøj, jeg kan bruge til at føre andre tilbage til tidligere liv. Vi har på kurset lært om hypnose, hvordan man guider gennem tidligere liv, regression som terapeutisk redskab og teori om tidligere liv. Jeg føler mig virkelig godt klædt på efter kurset både i teori og praksis, og jeg er positivt overrasket over hvor meget terapi og god udvikling, man kan opleve ved at gå tilbage til tidligere liv. Bjarne har været en yderst kompetent og behagelig underviser"
- Gitte

Jeg har i efteråret 2016 uddannet mig til regressionsguide hos Bjarne Dam Larsen, og jeg vil rigtig gerne sætte et par ord på forløbet. Jeg er uddannet clairvoyant healer, og i mit spirituelle arbejde vil jeg rigtig gerne udvide med værktøjer for at se, om den årsag til ubalance jeg finder hos mine klienter evt. stammer fra tidligere liv, og ikke nødvendigvis fra deres nuværende liv. Det gjorde, at jeg tilmeldte mig uddannelsen til regressionsguide til tidligere liv hos Bjarne Dam Larsen, og det er jeg dybt taknemmelig for, at jeg fik muligheden for.

Bjarne fortjener al den ros han kan bære, og mere til.  Han er fagligt stærk, meget sympatisk, nærværende, imødekommende, humoristisk og har sammensat en uddannelse som indeholder teori, praksis, plads til snakke, diskussioner og meget vigtigt for mig, så er der plads til at stille spørgsmål og udveksle tanker om alt der dukker op. Bjarne er åben for dialog, jeg oplevede i den grad hans tilstedeværelse og interesse i, at jeg som elev skulle have mest muligt ud af forløbet. Jeg kan kun anbefale Bjarne Dam Larsen, hvis du går med ønsket om at uddanne dig til regressionsguide. Du får en meget grundig introduktion til regression, og en meget grundig uddannelse med rigtig mange værktøjer til at guide din klient.

Jeg har fra flere af mine klienter som tidligere har prøvet regression fået at vide, at de føler sig trygge ved den måde regressionen er bygget op på, så stor tak til dig Bjarne for at have givet mig muligheden for at lære dette håndværk på så grundig og respektfuld måde.

De bedste anbefalinger og tusind tak for nogle inspirerende, sjove og lærerige timer sammen. Turen fra Køge til Odense blev meget ubetydelig, jeg tager gerne turen igen for at deltage i andre kurser/uddannelser hos dig.
- Merete Aarkrog

Udtagelse fra en "øveklient"
"Hej Bjarne.Vil blot endnu engang takke for den mulighed jeg fik med at prøve Spirituel RegressionsTerapi ved en af dine kursister. Jeg er stadig dybt undrene over vor effektivt det har virket. Mit "lille" issue som handlerede om at være bekymret, var efter regressionen fuldstændig væk...og nu nogle uger efter stadig helt væk. Også selvom omstændighederne i mit liv ikke har ændret sig, kan jeg stadig være i det - og nu som en fri og ubekymret mand. Jeg siger endnu en gang tak til dig, fordi du lod mig få muligheden. Tusind tak!!! "
-Jesper

Undervisningen vil foregå i Odense i Sundheds-huset Paarupvej 15, 5210 Odense NV, ved klinik Change your life.
Du finder en litteratur liste HER. På uddannelsen får du udleveret en uddannelsesmappe. 

Modul 1 efterårshold 2020:
25-26 og 27 september (start fredag kl. 15:00 - 21:00, lørdag og søndag kl. 09:00 - 17:00)

Modul 2 efterårshold 2020:
Supervisions søndag (aftales ved kursus start 25 september)

Modul 3 efterårshold 2020:
Supervisions og lille eksamens søndag (aftales ved kursus start 25 september)

Udover modulerne skal du mellem modulerne påregne at bruge tid på "øve klienter" og egen reflektion over sessionerne. 
Der er max. 6 pladser på holdet.
Holdet oprettes når der min. 3 deltagere. 

Pris: 4995 kr.
Yderlig supervision, efter uddannelsen, hvis du har brug for det face to face, online eller over telefon 375 kr pr. time.
 

Tilmelding senest 15. september 2020 via linket HER 

Afbudspolitik
Ved Afbud, uanset grunden, efter sidste tilmeldings dag (15. september 2020) betales hele beløbet.

Tidligereliv terapeut uddannelse

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk