Terapiform

Jeg arbejder med psykoterapi og intergral sexologi for individuelle og par og bruger "værktøjer" som hypnose, healingmassage og Reiki healing, men uanset formen tager alle samtaler og behandlinger udgangspunkt i det psykoterapeutiske terapifeldt og min eksistetielle psykoterapeutiske tilgang.  
Min tilgang til terapi er eksistentiel/dynamisk ud fra en alternativ/spirituel forståelse af mennesket som et energi væsen, set ud fra en Metamedicinsk forståelse af sundhed og sygdom.Du kan/skal forvente at blive mødt af mig, med et holistisk livssyn og en ægte interesse, nysgerrighed og empati omkring dig og det du kommer med.

Hvis du mærker eller blot tror, at det jeg beskriver her, eller på de efterfølgene sider kunne være godt for dig, der hvor du står i dit liv lige nu, så skal du være rigtig hjertelig velkommen.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Sammen kan vi undersøge din verdenstilblivelse og de verdensbilleder/overbevisninger, som er skabt ud af din verdenstilblivelse. Vi kan ikke lave din verdenstilblivelse om, men vi kan sammen finde det som du kan ændre i nuet, og jeg kan støtte dig i at gøre det. Måske finder vi i vores undersøgelse ud af, at der er noget du ikke kan gøre noget ved, og det kan jeg så hjælpe og støtte dig i at acceptere, at sådan er din virkelighed. 

You change your life by changing yourself

Ønsker du psykoterapi/samtale her jeg tre muligheder vi kan mødes på:

  • Face to Face i klinikken
  • Online over din computer, tablet eller telefon (bruger et sikkert online møderum)
  • Walk and Talk - naturterapi. En gåtur i de skønne naturomgivelser få meter fra min klinik.

Som Eksistentiel psykoterapeut er jeg optaget i Dansk Psykoterapeut Forening (MPF)
Denne optagelse gælder kun for psykoterapi delen og ikke for de andre behandlingsformer jeg tilbyder. 


   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk