3 nærværende massager

Healingmassage, gravidmassage og efterfødselmassage 

Alle har brug for berøring og jo mere nærværende den er, jo dybere virker den på krop, sind og sjæl. 
Nærværende berøring kan gives på mange måder, vi kender det fra hverdagen, det at få et knus/kram, en hånd på skulderen eller at blive holdt i hånden. Alt berøring sætter gang i ro/hvile systemses hormoner; oxytocin og dopamin, som får os til at føle velvære og at vi er elsket. 
At blive berørt direkte på huden, som er afgrænsningen til verden, men også kontaktenfladen til verden, er eksistentiel for din trivsel, dit heldbred og din udvikling. Berøring påvirker nervesystemet i positiv retning og kan nedsætte blodtryket, regulere tarmfunktionen, sænker stresshormonet kortisol, øger lyset til at tilknytte sig ander mennesker og ikke mindst lysten til selve livet.

Herunder har jeg kort beskrevet de 3 nærværende massage former, som jeg tilbyder i min klinik. 

Healingmassage

I 60´erne blev denne massage form kladt for psykologisk massage, fordi din krop husker alle begivenheder, situationer og hændelser som den har været udsat for i gennem dit liv. Healingmassage er derfor en invitation til dig til, gennem nærværende massage, at mærke, fornemme og lægge mærke til de stemninger, følelser, billeder m.m. som måske kommer frem når hele din krop, del for del, bliver berørt nærværende. Hvis eller når noget dukker op, kan vi sammen tage os af det og give følelsen, smerten, situationen, hændelsen nærværende og kærlig opmærksomhed. Det at være sammen med det, der fremkommer er at acceptere, og accept er den største healer jeg kender. I healingmassage arbejder vi også med blokeringer i og blance af din chakra energi gennem de 7 hoved chakraer. 
Healingmassage er en vej at arbejde med dig selv på gennem kroppen. Har du svært ved at mærke/acceptere dig selv, eller er du deprimereret, angst, stresset eller på anden måde ude af balance bør du overveje healingmassage. 

Healingmassage giver jeg også i form af tantra massage, hvor du terapeutisk kan arbejde med din sensuelle/seksuelle energi. Besøg min tantra side på www.tantramassageodense.dk

Gravidmassage

Er du gravid, så må du ikke snyde dig selv for en gravidmassage.
Gravidmassage er specielt sammensat til din gravide krop og de udfordringer som den kan give dig. 50% af alle gravid oplever på et tidspunkt ryg og/eller bækken problemer under graviditeten. Det kan gravidmassage gør noget effektivt ved. Selv tidlige plukveer kan gravidmassage lindre eller helt fjerne. Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene linder din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen, da den nærværende massage får det tidligere omtalte hormon oxytocin til at flyde i dine blodåre, og dermed også i dit barn, da du via moderkagen deler hormoner med dit barn. Oxytocin er bl.a. det hormon, som udover den afslappende effekt, er med til at øge tilknytningen mellem dig og dit ufødte barn. Så den vigtige tilknytning mellem mor og barn starter allerede her. 
Jeg har en specialbriks i klinikken så du, uden besvær og sikkert for dig og dit barn, kan ligge på din gravide mave. 
 

Efterfødselmassage

Graviditet og fødsel kan være fysisk og psysisk belastende, og det kan for mange være krævende og stressende at blive mor. Efterfødselmassage er i sin grundform en variant af healingmassage, men vi sætter specielt focus på din krops healing og restituering efter fødslen. Du kan også blot vælge at bruge efterfødselmassage som ren velværemassage/selvforkælelse - because you're worth it!
Har din fødsel eller efterforløbet været traumatisk og har du fået en psykisk efterfødselsreaktion, tilbyder jeg psykoterapeutisk samtale som også kan kombineret med efterfødselmassage.
Har fødslen givet dig bækken/underlivs problemer eller smerter under sex vil jeg anbefale dig, at overveje tantra massage med yoni massage. 

"Theres is no substitute for the human touch"

Praktiske og etiske oplysninger:

 • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du istedet tåler.
 • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. 
 • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. 
 • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til. 
 • Er du gravid ligger du på en special briks hvor der er hul til din mave.  
   

Du må IKKE modtage massage:

 • Hvis du har feber (38 grader og op efter)
 •  Hvis du har en infektion eller virus i kroppen
   - fx. influenza, lungebetændelse, urinvejs infektion, omgangssyge eller lign. 
   

Er du gravid:

 • Hvis du har svangerskabsforgiftning
 • Hvis du har været i behandling for at blive gravid - undgå behandling det 1. trimester


Uddannet ved massage center Kliden og Norlyset.

Terapeutisk massage Odense

Din Massør hos Change your lifeDin massør
Mit navn er Bjarne Dam Larsen jer er 51 år, gift er far og morfar. Jeg er uddannet psykoterapeut MPF, intergra sexolog DSF, hypnoseterapeut, Reiki healer og healings, tantra og gravid massør. 
Jeg har over 1000 + massager som massør bag mig. Jeg modtager supervision og tager løbende efteruddannelse. Jeg er desuden autoriseret sundhedsperson. 

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk