Sexolog samtaler i OdenseVores seksualitet er ofte ikke noget vi tale om, og hvorfor entlig ikke?

Som jeg ser det så er vores seksualitet det livsvilkår som vi alle fødes med og dør med. Vores seksuaitet og lyst er som alt andet noget der går op og ned her i livet. Der stadier i vores liv hvor seksuelitet er nedprioteret eller fader i baggrunden på grund af forskellige ting, der hænder/sker i vores liv. 

Og hvad er seksuelitet entlig. Seksualitet er noget der kan opstå mellem mennesker, men er det i bund og grund en energi inde i os selv, og er det noget der behøves deles eller skabes med et andet menneske? Og bør vi ikke kende og erkende os selv som et seksuelt menneske og vores seksuelle grænser før vi deler den med andre?

Intergral sexologi arbejders der med din energimæssig egen opfattelse og udtryk af seksualitet. Seksualitet er en iboende eksistentiel kraft/energi og den påvirkes og dannes udfra vores verdenstilblivelse. 

Intergral sexologi er en undersøgelse af den seksuelle udfordring som du kommer med, set i lyset af esoterisk ånsvidenskab og holistisk sundhed. 

Redskaberne jeg bruger er samtale og bl.a.  hjerte-tantra, åndedræts - og meditativt energi arbejde, samt healingmassage og tantramassage. 

Hvilke seksuelle emner kan vi tale om:
  • Skesuelle udfordringer i parforholdet

  • Manglende sex lyst

  • orgasme problemer

  • Smerte ved samleje

  • Seksuel identitet 

  • Rejsnings problemerog meget mere og andet.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig med din udfordring eller problem, skal du være velkommen til at booke en GRATIS 20 minutters telefonisk forsamtale via mit booking system. HER 

Jeg er medlem af Dansk sexolog forening:
 


   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk