Reiki healing

I min klinik Change your life i Odense, tilbyder jeg Reiki healing og Reiki chakra afbalancering.

Reiki healing er den mest udbredte form for healing i verden. Behandlingsformen er importeret til vesten fra Japan lige inden 2. verdenskrig. Det er reikimester Dr. Mikao Usui, som er grundfaderen til healingen. Reiki betyder universel livsenergi. Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi og skaber harmoni mellem krop, sind og ånd.

Hvis din energi er i ubalance, kan reiki healing være løsningen.
Ubalance i livsenergien kan skyldes mange ting, men som regel viser ubalancen sig igennem fysiske symptomer og ved utilpashed. De fysiske symptomer kan nogen gange eskalere til direkte sygdom. Ved reiki healing oplades energien. Når energien oplades kan utilpasheden og de fysiske symptomer lindres og forsvinde og dermed kan kroppen blive rask. Reiki healing har altså mange fordele og formål. Reiki healing lindrer smerter og øger og effektiviserer kroppens helingsproces. Derudover mindsker reiki healing stress.

Reiki healingen forløber således, at du ligger påklædt på min briks og via håndspålæggelse stimulerer jeg din livsenergi. Vi har forinden reiki healingen haft en dialog om dine smerter, symptomer eller hvad end der er årsagen til din ubalance. Det kan variere, hvor stort et område af din krop, som har brug for reiki healingen. Det kan være en helkropsbehandling eller det kan være koncentreret i bestemte områder af kroppen, alt afhængigt af hvor din ubalance er placeret. Som healer kanaliserer jeg energierne i din krop, så de finder deres plads. Ved Reiki healing går energien derhen, hvor du har brug for den. Det er dit eget system der bestemmer, hvad der heales, jeg er blot kanal for energien.

Hvordan føles reiki healing? Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvordan det føles når livsenergien afbalanceres. For nogle mærkes der en intens varme. Varmen er energien der kan mærkes. Det kan også føles som en prikkende fornemmelse, når energierne arbejder og falder på plads. Det gør på ingen måde ondt, at blive healet via reiki. Det kan faktisk være så afslappende, at man falder i søvn, og det er der selvfølgelig plads til. Som healer skaber jeg et forum, hvor der er plads til at du giver dig hen til oplevelsen. Min styrke som healer er at skabe grounding/jordforbindelse. Når først det er skabt kan der ske mirakler, og forandring kan ske. 

 

"There is a crack in everything 
That's how the light gets in"

- Leonard Cohen

 

Reiki healing Odense

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Autoriseret sundhedsperson ID: 06V35

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk