Min verdenstilblivelse 

Mit navn er Bjarne Dam Larsen, hvis jeg skulle sætte en titel på mig selv må det blive en IBA titel (I have Been Around)
Jeg startede livet på Fyn en solskins dag i marts 68. Jeg er gift, er far og morfar. 

Mit liv har være fyldt med glæder og sorger, som dit liv sikker også har været. Jeg har været i mange afkroge af livet, og har prøvet sorgen ved at miste (min søn døde i 1998), skildsmisse, økonomisk nedtur med gældsanering til følge, angst, lavt selvværd, smerter og sygdom - som var psykosomatiske, stress m.m.

Forandringens vej startede allerede i 2000, men det var først i 2006 hvor jeg for alvor besluttede mig for at forandre mit liv, og finde/genfinde min egen vej. Jeg havde da i mange år arbejdet som social - og sundhedsassistent med autorisation på OUH og før det, havde jeg haft selvstændig virksomhed (Rengøringsfirma med 40 ansatte)

Men i 2006 besluttede jeg at "rydde op" og "smide ud" af alt det, der lå i min personlige rygsæk. Jeg startede på en psykoterapeutisk uddannelse som eksistentiel psykoterapeut, som jeg færdiggjorde i 2011. Undervejs på min vej stiftede jeg bekendtskab med tankefeltterapi, hypnose, metamedicin, healing, healingmassage og Intergral sexologi som jeg brugte til at heale mig selv med. 
Det medførte, at jeg uddannede mig som healer og healingsinstruktør indenfor Sitha Healing (2007), Reiki healer i 2014, Healing, gravid - og tantra massør 2014, som certificeret tankefeltterapeut (2007-2009), taget to hypnose uddannelser (2009) og senest i 2012 ved Institut for Avanceret Hypnose v/Jacob Stracotta, som certificeret hypnoterapeut. Har i 2012 taget speciale i Hypnobirthing (fødselshypnose) the Mongan Method i Skotland. I 2019 har jeg færdig gjort min Integrale sexolog uddannelse fra HEG i Århus.

Jeg har siden 2008 drevet min klinik Change your life i Odense.

I dag ved jeg, at jeg skal være igangsætter / katalysator for folk som står på ét ben. Jeg skal formidle, at de finder lyset og Sjælen frem i deres liv, så de kan gå videre i livet på to ben.

Min Mission er:
"Jeg vil lukke lyset/sjælen ind i hjertet og lade sjælen vise retning og mening med livet, men jeg vil gøre det med respekt, for ikke alle er klar til at se det fulde lys - den tid kommer . . . ."

Autoriseret Social og sundhedsassistent  
 Autoriseret sundhedsperson

Psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk