Klientudsagn

Læs her hvilken oplevelse andre klienter har haft.
Se også anmeldelserne på min Facebook side

Klient udsagn og tilfredshed hos Change your life

MaiBritt Jensen, 09.09.2019 (17:28:16)

Jeg har fået både healingsmassage, tantramassage og hypnose/sjælerejse hos Bjarne.. Jeg har følt mig meget tryg hos ham..
Jeg vil på det varmeste anbefale ham.. Han er nærværende, rolig, professionel, har nogle fantastiske varme hænder, og en meget behagelig stemme, og er god til at få mig til at slappe af..

Anna Duus , 20.06.2019 (13:52:06)

Jeg oplever en yderst professionel hjælp fra Bjarne. Han er rigtig god til at lytte og være interesseret. Jeg føler at jeg bliver værdsat og kan føle mig tryg.
Jeg kan virkelig anbefale Bjarne som terapeut.

Anne Tornhøj, 10.05.2019 (15:51:08)

Yderst professionel og nærværende behandling i et trygt miljø. Kan varmt anbefale både massage, terapi og hypnose hos Bjarne.

Schannie Engberg, 31.01.2019 (12:58:27)

Jeg har fået forskellige behandlinger hos Bjarne, bl.a. hypnose og healingsmassage, og jeg kan varmt anbefale både behandlingerne og Bjarne.

Bjarne er 100% professionel, respektfuld, lydhør, empatisk, omsorgsfuld, gavmild, nærværende og dygtig til det han laver.

Han er uden tvivl den bedste behandler på sit område, jeg personligt har konsulteret, og han er i øvrigt også den eneste behandler (ud af mange), der har formået at gøre en mærkbar forskel på en del af de problematikker, jeg har præsenteret ham for (som f.eks. inkluderer smerter og nedsat bevægelighed i mit bækken og min hofte).

Hvis du, som kvinde, måske er lidt utryg ved at vælge en mandlig behandler, så giv Bjarne en chance – han er på alle måder tryghedsskabende, tillidsvækkende og et besøg værd.

Så de varmeste anbefalinger herfra og en stor tak til dig Bjarne: Din måde at være på og dine egenskaber som behandler gør det muligt for mig, under vores sessioner, at være den jeg er, at sige det jeg har brug for at få sagt, og at gennemleve de følelser jeg har behov for, helt uden filter, på min vej gennem healing.

Taknemmelighed er hvad jeg føler!

Ebbe, 20.01.2019 (16:49:21)

Jeg var til hypnose hos Bjarne som er yderst professionel og arbejder på en behagelig måde.

Hasti , 11.01.2019 (12:23:57)

Jeg har indtil videre været til 2 sessioner imod min angst og depression, hos Bjarne. Og jeg kan sige at jeg ser virkelig frem til at komme til Bjarne HVER gang. Han er dygtig, erfaren, varm, empatisk, betænksom, kreativ og omsorgsfuld. Han har en vidunderlig sans for humor og får mig til at føle mig tryg og i gode hænder. Jeg tror ikke der findes en bedre terapeut for mig i verden.

Tina Bang, 11.05.2018 (19:11:41)

Jeg var til healingmassage ved Bjarne. Egentlig bare for at blive masseret blidt da jeg har fibro og forskellige skader på kroppen. Det var virkelig en dejlig oplevelse. Bjarne er en meget behagelig, rolig og dygtig behandler. Tror ikke jeg kan pege på et sted hvor han ikke gave massage. Anbefaler gerne denne massage til andre. Vil gerne komme igen.

Janni, , 17.02.2018 (15:52:51)

Jeg har modtaget en healingsmassage hos Bjarne. Det var en skøn, behagelig og afslappende oplevelse.
Bjarne er en meget dygtig, rolig og tillidsvækkende behandler, jeg følte mig i gode hænder med det samme.
Jeg kan varmt anbefale Bjarne.

Lis, 16.01.2018 (13:57:30)

Det er altid rart at komme ind til Bjarne der er en rolig og tryg atmosfære
Jeg er kommet i klinikken gennem 2 år hvor jeg altid bliver mødt og set hvor jeg er.og føler mig hjulpet
Jeg vil varmt anbefale Bjarne

David Bønneland, 15.01.2018 (20:07:46)

Mange tak for samtalen og hypnose behandlingen for angst. Det har været rigtig behagelige oplevelser, og har allerede hjulpet mig meget. Om jeg skal have en hypnosebehandling mere, må jeg vente lidt og se. Men der er tydelig bedring allerede.
Mange tak!

Lotte, 07.12.2017 (13:47:29)

Tusind tak Bjarne Dam Larsen
I dag er en ny dag.
Anbefaler af hele mit hjerte Bjarnes behandlinger. Følte mig så tryg og jeg er blæst bagover, - eller det var et dårligt billede, for jeg mærker langt mere fremover
Tænk at man kan gå ind i dit lokale som et bævrende, bange og forvirret menneske og gå derfra med en kerne der er samlet og stærk. Jeg troede ikke en skid på healing og chakra var en firser musiker. Tænkte bare jeg prøver, hvad kan der ske ved det? Sikkert ingenting Men der tog jeg (en sjælden gang) fejl!
Seriøst.. jeg fatter det ikke, men jeg er glad

MaiBritt 3.2.17, 03.02.2017 (16:10:49)

Jeg fik en healingsmassage forleden hos Bjarne.. Og det var bare noget af det bedste jeg har prøvet længe..
Han er en meget dygtig behandler og behagelig person..
Det er absolut ikke sidste gang jeg prøver det..

Merete Aarkrog, 10.01.2017 (16:09:39)

Jeg har i efteråret 2016 uddannet mig til regressionsguide hos Bjarne Dam Larsen, og jeg vil rigtig gerne sætte et par ord på forløbet.
Jeg er uddannet clairvoyant healer, og i mit spirituelle arbejde vil jeg rigtig gerne udvide med værktøjer for at se, om den årsag til ubalance jeg finder hos mine klienter evt. stammer fra tidligere liv, og ikke nødvendigvis fra deres nuværende liv.
Det gjorde, at jeg tilmeldte mig uddannelsen til regressionsguide til tidligere liv hos Bjarne Dam Larsen, og det er jeg dybt taknemmelig for, at jeg fik muligheden for.
Bjarne fortjener al den ros han kan bære, og mere til. Han er fagligt stærk, meget sympatisk, nærværende, imødekommende, humoristisk og har sammensat en uddannelse som indeholder teori, praksis, plads til snakke, diskussioner og meget vigtigt for mig, så er der plads til at stille spørgsmål og udveksle tanker om alt der dukker op. Bjarne er åben for dialog, jeg oplevede i den grad hans tilstedeværelse og interesse i, at jeg som elev skulle have mest muligt ud af forløbet.
Jeg kan kun anbefale Bjarne Dam Larsen, hvis du går med ønsket om at uddanne dig til regressionsguide.
Du får en meget grundig introduktion til regression, og en meget grundig uddannelse med rigtig mange værktøjer til at guide din klient.
Jeg har fra flere af mine klienter som tidligere har prøvet regression fået at vide, at de føler sig trygge ved den måde regressionen er bygget op på, så stor tak til dig Bjarne for at have givet mig muligheden for at lære dette håndværk på så grundig og respektfuld måde.
De bedste anbefalinger og tusind tak for nogle inspirerende, sjove og lærerige timer sammen. Turen fra Køge til Odense blev meget ubetydelig, jeg tager gerne turen igen for at deltage i andre kurser/uddannelser hos dig.

Louise, 04.12.2016 (16:05:42)

Jeg har fået en gang graviditets massage hos Bjarne. Jeg følte mig hurtig tryg og rolig. Han var smadder dygtig.
Vi startede med fodbad, hvor vi snakkede om løst og fast. Selvfølgelig mest om graviditet og fødsel. Jeg blev masseret og da jeg gik derfra havde jeg det fantastisk og var endnu mere klar til at skulle føde!
Han gav mig rigtig mange gode redskaber med på vejen!
Virkelig et besøg hver!

Nanette Anker Larsen, 24.11.2016 (10:18:35)

Jeg kom til Bjarne og havde aldrig prøvet hypnose før. Jeg har ALDRIG kunnet se "en smule" blod uden at besvime. Jeg er startet på en uddannelse, hvor det at kunne håndtere blod i små mængder. Jeg anede ikke hvordan jeg ville reagere, ej heller hvordan det føles. Bjarne er utrolig tillidsvækkende og helt nede på jorden. Man føler sig øjeblikkelig i ro hos ham. Jeg troede helt ærligt at han ikke "fik fat i det". Jeg frygtede at jeg måtte ringe til ham, og sige at det desværre ikke virkede... Men men men, nu kan jeg sidde med ved anlægning af kanyle i arm, og udtagning af div dræn og andet hvor der er blod eller risiko for blod, uden at min krop sender mig i gulvet. En ny verden har åbnet sig ! Min kæreste siger nu at Bjarne, skal prøve at hjælpe ham af med hans tandlægeskræk. Jeg vil uden tvivl anbefale Bjarne til alle som har udfordringer, hvor de tænker på om hypnose kunne være løsningen.

Dorthe T., 28.10.2016 (14:42:00)

Et møde med Bjarne og jeg har gennemført mine 2 eksamener med begrænset angst og uro, så nu føler jeg mig bedre rustet til at gå til eksamen.

Kathrine Gabriel, 06.07.2016 (20:04:22)

Efter en indledende tlf. samtale med Bjarne, har jeg af to omgange været igennem hypnoseterapi hos ham. Allerede ved første møde har Bjarne en fantastisk evne til, at skabe tryghed og tillid til hans person - han er nærværende i sin lytning og god til at udvise empati, for det sted man nu engang er i livet.

Derudover er han rigtig skarp til at stille reflekterende spørgsmål, skabe sammenhæng i fortællingerne og synliggøre de underliggende uhensigtsmæssige mønstre, som vores underbevidsthed og følelser styres af. Under hypnosen er Bjarne en sikker "rejseguide" som i alle henseender skaber tryghed under og efter processen.

Jeg har for mit vedkommende, igennem ny erkendelse og healing af gamle sår, fået bundet en sløjfe på mit gamle liv - min søgen efter forståelse er opfyldt og jeg kan nu bevæge mig i retning af, et mere kærligt, harmonisk og fredfyldt liv - for det vil jeg for altid være Bjarne evig taknemmelig - af hjertet tak!

Maria Fobian , 02.04.2016 (21:16:54)

Har netop afsluttet min uddannelse som spirituel regression terapeut hos Bjarne.. Og kan på det varmeste anbefale at tage en uddannelse hos bjarne som er en super dygtig og hjertevarm formidler og behandler ❤️ Tak 🙏

Tina, 23.02.2016 (18:54:27)

Jeg var hos Bjarne i dag, for at opleve en sjælerejse. En fantastisk oplevelse, hos et fantastisk menneske!. Rolig og tillidsvækkende. En oplevelse, der fik sat nogle ting på plads, for mig i dette liv. Tænk at skulle tilbage til 1600 tallet, for at se nogle ting, der har haft stor indflydelse på mit nuværende liv. Jeg takker ydmygt .

Maria, 13.11.2015 (18:29:21)

Jeg fik gravidmassage den anden dag, det var rigtigt godt og ville ønske den time aldrig sluttede. Bjarne er super behagelig og god at snakke med. Det er ikke sidste gang jeg vælger ham.

Jocefine, 13.11.2015 (11:42:40)

Jeg fik igår en graviditetsmassage, og det var helt fantastisk. I en hel time glemte jeg alt om min tunge gravide krop!

Tina, 10.11.2015 (21:56:58)

Jeg fik, gennem healingmassagen, den ro jeg havde brug for at kunne koble af og få den ekstra energi jeg har savnet i lang tid. Har ikke haft menstruation pga stress i flere måneder. 14 dage efter min healingmassage fik jeg min menstruation - Er ikke i tvivl om at det var healingmassagen som var årsagen til at den kom - Kan kun anbefale healingmassagen.

Caroline, 10.11.2015 (21:55:16)

Jeg har kommet til Bjarne i forb. med flere forskellige ting, og har altid fået fantastisk behandling. Min lille søn har fået et par healingsmassager. Jeg selv har været en tur tilbage i et tidligere liv, og haft en del samtale og healingsmassage sessioner. Virkelig proffesionel og dygtig mand. Som også er en fantastisk inspirerende foredragsholder.

Mie Jørgensen, 10.11.2015 (21:52:01)

Jeg har været til gravidmassage hos Bjarne og det kan jeg kun anbefale.
Bjarne er et rart menneske, som jeg følte mig helt tryg ved at blive behandlet af og snakke med. Jeg følte mig dejligt afslappet og afspændt efter massagen og det var skønt igen at kunne ligge på maven i nogen tid.
Jeg vil helt klart tage tilbage til Bjarne for en behandling mere.

Dorthe, 10.11.2015 (21:50:35)

Da jeg havde stor angst i forbindelse med en forestående fødsel, valgte jeg at komme hos Bjarne til et Mindfull Birth forløb over 3 sessioner . Det viste sig at være de bedste penge jeg kunne give ud i forbindelse med min graviditet.

Angsten var så dominerende, at jeg havde svært ved at glæde mig til det lille barn. Allerede fra første time hjalp Bjarne mig med at finde en indre ro, så min angst blev vendt til, at fødslen var en udfordring - et pump på vejen, inden der skulle komme en lille guldklump til verden. Fødslen blev en positiv oplevelse, hvor jeg følte mig tryg og tilstede under hele forløbet

Pernille B. Christensen, 10.11.2015 (21:39:14)

Jeg har haft den store glæde at finde Bjarne gennem min gode veninde.

Jeg var stresset og en depression havde gjort sit indtog pga. job problemer og verden var imod mig, følte jeg... Bjarne hjalp mig, og det vil jeg være ham evig taknemlig for.

Jeg har stor tudet oma. men Bjarne er bare professionel og kan tage tingene med et smil på læben. Så hvis du sidder og kigger på denne hjemmeside og tænker: mon nu også det kan hjælpe mig? Så kan jeg kun sige : Ja, skynd dig at ringe eller maile til Bjarne og få lavet din 1. aftale - du vil ikke fortryde det.

Hvis jeg nogen sinde får det skidt igen, er Bjarne den 1. der vil være i mine tanker som den der kan hjælpe mig.

Mette Hvid-Jocobsen, 10.11.2015 (21:37:07)

Jeg tog uddannelsen til Spirituel Regressions Terapeut hos Bjarne Dam Larsen og jeg ved, at jeg der har fået en god og solid baggrundsviden med mig, da Bjarne er eminent dygtig til at lære fra sig, støtte og guide.

Uddannelsen er i sig selv en spirituel rejse,som var meget udviklende og lærerig, så jeg fremover er godt rustet til at hjælpe mine egne klienter igennem deres rejse, både tidligere og nuværende

Skriv en kommentar

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk