Hypnose

Som hypnoseterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose v/ Jacob Strachotta, har jeg kompetencerne, erfaringerne og ekspertisen til at hypnosebehandle i min klinik i Odense: Change your life.

Change your life med hypnose

Hypnose brugt som et terapeutisk redskab, kan give dig muligheden for positivt at forandre dit liv. Der er desværre mange fordomme om, at hypnose fratager den hypnotiserede bevidstheden eller kontrollen. Jeg vil fra start af slå fast, at al hypnose er selvhypnose, det er altså dig som klient, der til hver en tid tillader dig selv at blive hypnotiseret.

Igennem hypnose kan du nå ind til dit underbevidste sind og forandre uhensigtsmæssige overbevisninger til mere hensigtsmæssige overbevisninger. Du kan blive fri af følelsesmæssige bindinger til situationer, begivenheder og hændelser, som forhindrer dig i at være fri i din verdenstilblivelse.

I den hypnotiske tilstand er underbevidstheden "lydhør" for nye positive forslag til ændringer af vaner, overbevisninger og følelser. Hypnose er derfor en behandlingsform, der går direkte til sagens kerne, og dermed gør dig i stand til at gøre og føle noget andet end du plejer - selv på det fysiske plan. Det er altså din helt egen underbevidsthed, som går ind og arbejder aktivt med din problematik og ændrer din tilgang til situationen

 "De betydningsfulde problemer vi har, kan ikke løses med den samme tankegang, hvormed vi skabte dem."
- Albert Einstein

Liste over hvad hypnose almindeligvis kan afhjælpe:

Rygeafvænning, Overspisning, Trang til søde sager, Stress, Jalousi, Allergiske reaktioner, Eksem (ikke organisk betinget) og visse typer hudlidelser (udløst af stress), Generthed, Ordblindhed (ikke organisk betinget), Fobier, Angst, Tandlægeskræk, Flyskræk, Klaustrofobi, Eksamensskræk, Skræk for forskellige insekter, Mørkeræd, Nåleskræk, Panikangst, Migræne/hovedpine (ikke organisk betinget), Stammen, Neglebidning, Uro, Nervøsitet, Konfliktskyhed, Sengevædning, Søvnbesvær, Impotens (ikke organisk betinget), Usikkerhed, Selvværd, Selvtillid, Følger af Mobning, Tvangstanker (OCD), Temperament, Posttraumatisk stress og Sportspræstationer.

Hvis listen ikke indeholder det, som du ledte efter, så kan du altid sende mig en e-mail, hvor du udførligt forklarer mig, hvordan du oplever det, du er i - og jeg kan give dig en ide om, hvorvidt hypnose kan hjælpe dig. Hvis vi finder frem til at hypnose er den rette behandling for dig, så glæder jeg mig til at træffe dig på min klinik i Odense på Fyn.

Mine specialer som hypnoseterapeut

Jeg har de seneste år specialiseret mig i hypnobirthing (fødselshypnose) og fertilitetshypnose. Jeg har desuden specialiseret mig i sjælerejser (regressioner til tidligere liv).

Hypnose Odense

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk