Hypnose

Som hypnoseterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose v/ Jacob Strachotta, har jeg kompetencerne, erfaringerne og ekspertisen til at hypnosebehandle i min klinik i Odense.

Change your life med hypnose

Hypnose brugt som et terapeutisk redskab, kan give dig muligheden for positivt at forandre dit liv. Der er desværre mange fordomme om, at hypnose fratager den hypnotiserede bevidstheden eller kontrollen. Jeg vil fra start af slå fast, at al hypnose er selvhypnose, det er altså dig som klient, der til hver en tid tillader dig selv at blive hypnotiseret.

Igennem hypnose kan du nå ind til dit underbevidste sind og forandre uhensigtsmæssige overbevisninger til mere hensigtsmæssige overbevisninger. Du kan blive fri af følelsesmæssige bindinger til situationer, begivenheder og hændelser, som forhindrer dig i at være fri i din verdenstilblivelse.

I den hypnotiske tilstand er underbevidstheden "lydhør" for nye positive forslag til ændringer af vaner, overbevisninger og følelser. Hypnose er derfor en behandlingsform, der går direkte til sagens kerne, og dermed gør dig i stand til at gøre og føle noget andet end du plejer - selv på det fysiske plan. Det er altså din egen underbevidsthed, som går ind og arbejder aktivt med din problematik og ændrer din tilgang til situationen

 "De betydningsfulde problemer vi har, kan ikke løses med den samme tankegang, hvormed vi skabte dem."
- Albert Einstein

Mine specialer som hypnoseterapeut

Jeg er uddannet i regressions hypnose (Inderbarn/del terapi) til at finde begivenheder, situationer og hændelser i din nuværende verdenstilblivelse, som kan ligge til grund for din problemstilling.
Jeg bruger også en ny hypnose metode, som hedder directnavigation system også kaldet DNS som er hvad navnet antyder en mere direkte hypnoseform, som bygger på lyn chok induktioner. Hvilken metode jeg anvender afgøres af den problemstilling du kommer med. 
Jeg har desuden gennem mange år specialiseret mig i hypnobirthing (fødselshypnose) til gravide der frygter deres kommende fødsel og i sjælerejser (regressioner til tidligere liv).
Der er sat 1½ time af til dig hvilket ikke betyder at jeg nødvendigvis bruger alt tiden. Det kommer som sagt  an på  hypnoseformen. 

Er du i tvivl om jeg kan hjæle dig med din problemstilling, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller booke en gratis telefonisk forsamtale med mig via min online booking

Hypnose Odense

   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Autoriseret sundhedsperson ID: 06V35

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk