Healingmassage

Krop, sind og sjæl taler...
Psykiske spændinger sætter sig som fysiske spændinger i kroppen når du ikke magter, eller af andre grunde, er forhindret i at forholde dig til livets situationer, begivenheder og hændelser.
Healingmassage er en blid og omsorgsfuld massageform, som skaber en dyb indre ro, hvor krop og følelser igen kan komme i kontakt med hinanden og i flow. 

Kroppen husker glemte og eventuelt fortrængte følelser, som anerkendes og heales igennem omsorgsfuld berøring og nærvær. Et nærvær, som sætter dig i kontakt med din "indre stille visken" fra din sjæl. 
Nogle spændinger kan mærkes. Andre giver sig først til kende når den kropsdel hvori den psykiske spænding er lagret får kærlig accept og omsorgsfuld berøring.
Derfor er Healingmassage – til forskel for f.eks. fysiurgisk massage eller sportsmassage – fokuseret på at løse spændingerne ved ’kilden’.

Healingmassage kombineret med samtale om de udfordringer du står med i dit liv, er med til at forstærke virkningen netop fordi krop, sind og sjæl her får lov at tale sammen. 

Du har også mulighed for at arbejde terapeutisk med din sensuelle energi/seksuelle traumer ved hjælp af tantra massage læs mere HER

"Theres is no substitute for the human touch"

Praktiske og etiske oplysninger:

  • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du istedet tåler.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. 
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. 
  • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til. 

    Uddannet ved Kliden
Healingmassage Odense

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk