Foredrag

Jeg kommer gerne rundt til foreninger, klubber og private forsamlinger og afholder foredrag om det, som interessere mig. Du kan herunder se de forskellige foredrag jeg afholder.
Priserne på foredraget er incl. kørsel i Syd Danmark, i den øvrige del af Danmark kommer der rejse udgifter på. 

Du kan få yderlig info og booke foredrag via kontakt formularen eller på tlf. 53500588
Jeg har pt. afsat mandage og torsdage fra kl 19:00 til afholdelse af foredrag. Har du et andet ønske om dag eller tidspunkt, så skriv til mig.


Om at vandre på pilgrimsturen Caminoen i Spanien

Har du overvejet at gå pilgrimsturen CAMINOEN i Spanien, eller er du nysgerrig på hvad det er?
Foredrag med Bjarne Dam Larsen, som sammen med sin kone tog rygsækken på og drog afsted i sommeren 2008, som pilgrimme i 2 måneder i Spanien. I 2013 tog Bjarne selv afsted på Caminoen, og det er disse to oplevelser og erfaringerne derfra Bjarne vil dele med dig. 
Foredraget vil mest handle om, hvordan du kommer afsted - men også om turen og de fantastiske ydre og indre oplevelser, som en vandretur på 800 km gennem naturen giver.  

Tid: 2 x 45 minutter. Pris: 1800 kr
Se også vores hjemmeside om Caminoen www.caminoen.dk


Hypnose "For sjov eller for alvor"

Der er nok af fjernsynsprogrammer, som i tidens løb har vist hypnose som underholdning, Så med dette foredrag vil jeg forsøge at belyse det fantastiske hypnose kan gøre for dig, som et terapeutisk redskab. 
Jeg stiller spørgsmålende: Hvad er det bevidste og ubevidste og hvor sidder det? Hvorfor husker vi det, vi husker - bevidst og ubevidst?
Du vil som publikum blive inddraget i, hvordan en hypnotisør tester for, hvor god du er til at modtage hypnose. Det bringer naturligvis smilet frem på de fleste, og hvem ved, måske opstår der her noget sjovt!
Hvis der en frivillig blandt deltagerne, som har en "lille" fobi vil jeg demonstrere hvordan hypnose virker terapeutisk. 

Tid: 2 x 45 min Pris: 1800 kr.


Tidligere liv

Bjarne kommer ind på hvorfor og ikke mindst hvordan, du kan opleve et tidligere liv, og han vil komme med eksempler på, at regression er meget mere end en oplevelse af et andet liv.
Du vil se en optagelse at en af Bjarnes egne regressioner. 
Publikum får også mulighed for at opleve en grupperegression, hvor de kan opleve en "lille bid" af et af deres tidligere liv.

Tid: ca. 2 x 45 minutter Pris: 1800 kr


Den Danske Camino - Hærvejen

Efter at have gået på Caminoen i 2008 og 2013, var det på tide at udforske de hjemmelige himmelstrøg og vandreruter. Hærvejen har siden 2010 haft mange af de samme ting at tilbyde som Caminoen, der er oprettet herberg og ruten er blevet rigtig godt skiltet. 
Bjarne Dam Larsen vil fortælle dig om sin indre og ydre oplevelse på Hærvejen i 2014 fra Padborg til Viborg, og fortælle dig om hvordan du selv nemt kommer afsted. 

Tid ca. 2x45 minutter Pris: 1800 kr.


Tanker om tanker og hvad meditation kan gøre ved dem (Tankerne)

Tanker styrer vores liv.
Et gennemsnits menneske tænker 60.000 tanker om dagen. De 95% af de tanker er de samme tanker som du tænkte i morges da du stod op, de samme tanker som du tænkte i går, i forgårs, i sidste uge, sidste måned, ja måske de samme tanker du har tænkt altid. Og 80% af de tanker er negative/dømmende tanker om dig selv eller andre. 
Ja, puha man kan blive helt svimmel bare ved tanken.....

Foredraget her "Tanker om tanker - og hvad kan meditation gøre ved tanker?" er som titlen siger et foredrag om tanker og meditation. Videnskaben er begyndt at interessere sig for meditation, man har opdaget, at meditation har indvirkning på blodtryk, glæde og ikke mindst koncentrations evnen. 3 ting som kommer i ubalance når du er stresset eller deprimeret.
Eksistentiel psykoterapeut, Bjarne Dam Larsen vil tænke højt om tanker og viser hvordan du kommer i gang med at meditere.

Tid: 2 x 45 min Pris: 1800 kr.


Hvordan du opnår en naturlig, rolig, fredfyldt og let fødsel

At føde er for mange forbundet med bekymring og angst. Bjarne, som også er forfatter til bogen Mindful birth - en naturlig, rolig, fredfyldt og let fødsel, kommer i foredraget ind på, hvordan du ved hjælp af hypnose kan forberede din krop på at føde. Hvordan du kan få en naturlig, rolig, fredfyld og let, måske næsten smertefri fødsel.
Bjarne gennemgår de mekanismer, som styre bekymringerne og angsten, og hvordan du med afslappet fokus selv kan styre, at det bliver din bedste fødsel nogensinde.
Aften slutter med en hypnose, hvor publikum kan snuse til Mindful birth .

Tid: 2 x 45 minutter Pris: 1800 kr
Læs mere om Mindful birth på www.mindfulbirth.dk


Healing i hverdagen

Healing er en naturlig og medfødt evne hos alle mennesker, men hos de fleste ligger det latent i kroppen.
Bjarne vil fortælle om healing og om den healingsfilosofi, som han behandler med.
Healings energi vil blive demonstreret og publikum vil blive medindraget og blive guidet igennem en selvhealing.

Tid: 60 minutter Pris: FORDRAGET GRATIS


 

Alternative foredrag hos Change your life

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk