Mindful Birth 

Fødselshypnose

At føde er lig med smerte, bekymring eller måske ligefrem angst!
Du har måske allerede nu hørt flere fortælle om deres eller andres fødsel, smerter, bekymringer eller angst, da de skulle føde. Disse oplevelser er sande for dem, som har oplevet det at føde sådan. Problemet er, at oplevelserne ofte sætter spor af angst og bekymring hos andre - måske kender du allerede til den?

Men det behøver ikke at være sådan at føde!

Mindful Birth har sine rødder i 7 års erfaring med fødselshypnose, suppleret med certificering i HypnoBirthing® The Mongan Method.
Mindful Birth er viden om, hvordan din intelligente krop fungere og føder, samt filosofien om tankens kraft på sind, sjæl og ikke mindst kroppen.

Du vi lære hvordan din krop er designet til, fra naturens hånd, at føde dit barn. Du skal lære at lytte og arbejde sammen med din krop.
Det at samarbejde med kroppen og ikke modarbejde den under fødslen, gør at du nedsætter stresshormonet kortisol, så kroppens naturlige smertestillende hormoner serotonin, oxytosin og endorfiner kan virke og give dig ro, balance, afslappethed og overskud til at føde, uden smerte får lov at fylde og være den du husker.

Med hypnose kan vi mentalt gennemgå din fødsel igen og igen, man kan sige at vi ”af-hypnotiserer” angsten og bekymringerne. Dermed reduceres muligheden for at du stresser din krop på en negativ måde. Med hypnose kan du lære at bedøve/lindre din egen krop, så du kan opfatte smerte på en anden måde. Du forbereder dit sind og tanker gennem Mindful Birth sådan at oplevelsen af, at føde bliver langt mere behagelig, ubekymret og fredfyldt.
Mindful Birth lære dig ikke at kontrolere din krop, for en naturlig fødsel kan og skal ikke kontroleres. Mindful Birth lære dig at være med fødslen gennem vejrtrækning og accept, samt din indre styrke og din krops visdom om fødsler.  

Du og din partner kan få privat undervisning i Klinikken i Odense eller undervises på hold. 
Jeg underviser på hold i Paarup Sundheds-hus, læs mere og find hold HER

Køb bogen Mindful Birth - en naturlig, rolig, fredfyldt og let fødsel og mp3 hypnoser. Jeg har skrevet bogen som en grundbog til deltagere på Mindful Birth hold, men den kan læses af alle der vil vide hvad, hvorfor og hvordan en Mindful birth er mulig.
Bogen kan købes som e-bog og papirbog på min webshop på www.mindfulbirth.dk  På webshoppen kan du også købe de mp3 hypnoser som omtales i bogen. 
Du har også mulighed for at tage kurset som et web kursus, som du kan købe på saxo,com,

Uddannet Hypnobirthing Instruktør ved Hypnobirthing the Mongan Method

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk