Fertilitet med hypnose

- Ufrivillig barnløshed

Kæmper du og din kæreste/mand med at blive gravide, og skaber det større frustration end glæde?
Har undersøgelser vist, at der intet fysisk er i vejen for at I skulle kunne få børn?
Er I startet, eller skal til at starte fertilitetsbehandling, som f.eks. hormonbehandling?
Så er fertilitet ved hjælp af hypnose måske vejen og hjælpen for jer.

Ingen kan efter hånden, i dagens oplyste Danmark, være i tvivl om at sind og krop hænger sammen. Tanker, overbevisninger (bevidste og ubevidste) og gamle oplevelser, situationer og hændelser som kroppen og sindet har oplevet som negative, triste, sårende, truende påvirker vores fysiske krop i langt højre grad end vi er klar over og nogle gange vil være ved.

Kroppen er den "beholder" der indeholder alle de kemiske processer, som styre muskler, organer, nerver, stofskifte og celler. Som styre vores inder kemi fabrik, som f.eks. vores hormonsystem. Kvindens hormonsystem er netop vigtigt, når det drejer sig om at blive gravid. Vi ved, at hormoner kan påvirke vores psyke, men ny forskning viser at det også kan forholde sig omvendt - at psyken (sindet) kan påvirke vores celler og dermed også vores hormonsystem. (Bruce Libton: Den intelligente celle og cellemembran)
Derfor skal der ikke stor fantasi til at forstille sig hvad negative tanker, overbevisninger og hændelser kan blokere for og at ønsket om, at blive gravid derfor kan blive en kamp. En kamp der yderlig stresser kroppen, og en stresset krop fungerer ikke som den skal - den onde cirkel er startet.

Det er her hypnose kan hjælpe. Dels fordi vi kan finde den psykiske blokering og arbejde med den, og dels fordi hypnose har den "positive bivirkning" at den afslapper din krop. En stresset krop er hoved årsagen til ufrivillig barnløshed. En afslappet krop genskaber fra naturens hånd balance og harmoni i de fysiske processer i kroppen, og dermed understøttes det naturlige indre miljø, der skal til i din æggestok, æggeleder og livmoder (eller mandens sædcelle) for at et sundt og livskraftig befrugte æg kan sætte sig fast i din livmoderes nærende miljø, og vokse i 9 måneder til det barn, I går og ønsker jer.

Nu er det jo ikke altid kvinden, der er årsagen til ufrivillig barnløshed. Mænds sædkvalitet er jo den anden halvdel af befrugtningen. Derfor er fertilitet med hypnose både for kvinder og mænd.

En anden vej at gå:
Som kvinde har du også en anden mulighed for at arbejde med barnløshed gennem healingsmassage for at afstresse kroppen eller tantra massage og sexologiske samtaler. Nogle gange gemmer kroppen og  dit underliv på en "indefrosset" seksuel psykisk/fysisk blokering eller traume der forhindre dig i at glive gravid, tantra massage kan forløse dette. Læs mere HER

Fertilitet med hypnose Odense

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk