Efterfødselmassage

Den normale fødsel

At føde er en stor begivenhed og en glædelig begivenhed for de fleste, og flertallet af fødsler er en god oplevelse. Men fødsler er også en belastning for din krop og kroppen skal derfor efter fødslen restituere og finde sig selv igen. Det kan også være overvældende at blive mor og ind imellem stressende. 
Efterfødselmassage kan hjælpe dig med at finde dig selv, mærke din "normale" krop igen og forbygge stress som småbørns forælder. 

Særlige omstændigheder

Men nogle gange gange opstår der særlig omstændigheder, som kan gøre fødsels oplevelsen til en dårlig og måske ligefrem traumatisk oplevelse. Det er en virkelighed som vi må se i øjnene og forholde os til. 
Disse situationer skaber ofte fysiske spændinger og psykiske problemer, f.eks. fødsels depression. Efterfødselmassage kan i de tilfælde, kombineret med samtaler "om den svære fødsel" være med til at heale disse fødselsoplevelser. 
Læs mit blog indlæg på min-barsel.dk om den svære fødsel HER

Efterfødselmassage kan du derfor bruge som restituering og velvære efter en normal fødsel, eller du kan bruge den som en terapeutisk tilgang til at heale den svære fødselsoplevelse. 

Praktiske og etiske oplysninger:

  • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du istedet tåler.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen.
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. 
  • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til. 
Efterfødselmassage Odense

   

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk