Så kys dog det satans liv...
13.06.2017

Hvor svært kan det liv da være?

Ja, så svært som vi gør det til. 

Livet er hvad det er – punktum – og vi mennesker lider når vi ikke kan/vil acceptere det faktum. Vi lider, når vores indre billede (verdensbillede) af hvordan livet burde være ikke stemmer overens med det som i virkeligheden er eller sker.

Hvad kan vi gøre ved det? Ja, ofte ikke ret meget. Måske virkeligheden kan ændres nogle gange fordi vi sætter vilje og handlekraft bag. Men tit og ofte ER livet som det er, uanset hvor meget du kæmper imod.

Jamen hvad så? Kunne du så spørge. Er vi så blot sagesløse offerer for virkeligheden? Ja, hvis det er sådan du vælger at se det - så er du måske.

MEN måske findes der en anden vej. En vej hvor du måske kunne begynde at undersøge DIN virkelighed i virkeligheden. Hvad er dine overbevisninger, dine tanker, dine værdier m.m. Hvad sker der inden i dig når livet nu gør som det gør, og det ikke stemmer overens med det som du synes det burde gøre.

Ofte finder vi ud af, at vi har fået fortalt historier om, hvordan liver ER af mor, far, bedsteforældre, lærer, venner, kollegaer osv. osv. Men er disse historier sande, eller blot historier fra livet om en del af livet oplevet af andre. Kunne det tænkes at du kunne ”vågne op” fra disse historier og se virkeligheden med andre øjne og måske oftere blot acceptere, at livet er er hvad det er, og måske endda kysse det og elske det for det, det byder og byder dig.

"Vi ser ikke verden som den er, men vi ser den som vi er"

Er dit liv ikke den undersøgelse værd? Så skal du være hjertelig velkommen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar


   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk