Livsfarlig behandling...
24.07.2016

Læste på facebook:
”Lægemiddelstyrelsen oplyser, at der ikke er indberettet ét eneste dødsfald på grund af alternativ behandling, naturmedicin eller kosttilskud. Derimod oplyser Apotekerforeningen, at der årligt indlægges 68.000 mennesker udelukkende med medicin-relaterede sygdomme, hvor over 3000 dør. Dette koster i alt samfundet 8 milliarder kroner om året. Eller hvad der svarer til 4 Metroer rundt om København”

Nu skriver vedkommende ikke, hvor han eller hun har fundet disse oplysninger, MEN det er da både skræmmende og tankevækkende, hvis blot 10 % er sandheden.

Jeg har før berørt dette emne fra en lidt anden vinkel, i en tidligere artikel skrevet til bladet Psykologi, Artiklen hed "Så tag dog en pille".
Sat på spidsen, så undre det mig til stadighed hvorfor vi mennesker tror, at ”ALT” kan fjernes med en pille.
Er vi virkelig kommet så langt væk fra vores følelser og krop, at vi ikke længere kan lægge to og to sammen, og måske reflektere over om det symptom vi har, kunne skyldes noget andet end ”kødelige celler” der smerter, eller gør knuder helt af sig selv, ofte påvirket af noget ude fra og ikke indefra os selv!

Jeg ved godt, at jeg her er farvet af min egen overbevisning om at, alt sygdom, eller næste alt, skyldes vores tanker og overbevisninger. Det er helt okay hvis du står af her og tænker: sikke noget vrøvl, men prøv alligevel at læse videre.
Jeg oplever blot en sammen hæng mellem sygdoms symptomer og tanker, traumer og overbevisninger i mit eget liv, men også i mange af de klienters liv, som kommer i min klinik.

De fleste af os er helt med på, at sund mad og motion er med til at holde os sunde og raske. Vi betaler gerne lidt ekstra for økologi og fitness. Vi køber gerne de rigtige løbe shorts og sko, og vi mærker også, at det giver ny energi og overskud.
Men når det kommer til vores indre verden af følelser og oplevelser af ikke at slå til, på arbejde, der hjemme, som kæreste m.m. som skaber stress, negative tanker og overbevisninger - Ja, så anser vi det ikke for vigtigt.
Eller vi kommer ud for en situation, begivenhed eller hændelse, som vi ikke får reageret på, men som gemmes og huskes i vores korps energi system – Ja, så får vi ofte fortalt af andre, eller fortalt os selv, at det ikke var ikke vigtigt.

Vi er simpelthen ikke interesseret i, at arbejde med vores følelser, tanker, frygt, traumer og overbevisninger, for hvad kan de da have noget som helst at gøre med mine rygsmerter, min allergi, min hudlidelse, min hovedpine, min sukkersyge, mine dårlige øjne, min kræft osv. osv. osv?

Mere end du tro – er min erfaring og overbevisning.

Men tilbage til sporet igen, hvad har alt dette at gøre med teksten fra facebook.
ALT i min verden, fordi følelser, tanker, frygt og overbevisninger ikke kan ”helbredes” med en pille, eller opereres væk for den sags skyld.
Det er her, den alternative verden kommer ind i billedet, med dens holistiske syn på mennesket, som et energivæsen, der skaber dets egen virkelighed, og som er i stand til at ”helbrede” heale sig selv.

Samtaleterapi i alle former, hypnose, healingmassage eller healing i alle former, zoneterapi, akupunktur, meditation i alle former, blomster medicin - you name it – listen er lang. Alle disse forskellige behandlingsformer arbejder med det energitiske energisystem, følelser, tanker, traumer og overbevisninger.

Virker de så?- alle disse alternative former for behandling – ja, noget er mere veldokumenteret end andet (for dem som har behov for beviser) - men hvor om alting er, så kan vi finde levende eksempler på mennesker over hele verden (måske din nabo), som er blevet hjulpet af disse alternative behandlingsformer – og som teksten fra facebook antyder, så slår alternativ behandling ikke folk ihjel, eller giver utilsigtet bivirkninger, som måske er skyld i et nyt problem eller en ny lidelse.

Jeg vil ønske, at vi mennesker i større grad vil se og benytte de selv healende kræfter, der er i os, når vi er villige til, og tør kikke ind i os selv, blive nysgerrige på vores indre følelser, traumer, tanker og overbevisninger.

Det er sagt om kroppen, at den skal vi passe på, for det er vores tempel – men jeg vil tilføje, at det vigtigste er vores sind på alle planer – bevidst og ubevidst – for det skaber vores krop og vores virkelighed som kroppen er i.

Kommentarer (1)
Pernille Neess blix
18.12.2016 (18:36)
SPOT ON. Jeg er så enig!! Kh Pernille

Skriv en kommentar


   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk