Kan man heale sig selv?
17.06.2016

Det sidste stykke tid har der kørt nogle udsendelser i fjernsynet om healing ”sidste udvej” hed de vist. Udsendelserne vist at healing ikke er til at komme uden om, selv om eksperterne forsøgte så godt de kunne at bortforklare de, for de fleste, positive resultater de medvirkende opnåede.

Fakta er, at udsendelsen vist at healing er en mulig vej for dem der tror og ikke tror på healing (nogle af deltagerne var skeptiske) Så noget virker og hvad er det?
Det er der blandt healere forskellige fremlægninger af, men enige er vi om at det handler om energi. Og hvad er energi? Ja, det er også et stort spørgsmål, men jeg vil prøve at komme med en forklaring.

Du kender solenergi, vindenergi, bølgeenergi osv. Det er noget med at varmen, vinden, vandet kan omsættes til energi, fordi de kan påvirke noget som så kan bevæge sig og via en dynamo kan give energi til f.eks. lys eller varme. Ikke så svært at forstå.
Men den energi healing tilhører er mere svær at opfange. Eller det vil sige, at nogle mennesker som er sensitive, faktisk kan mærke den.

Måske kan du også mærke den. Prøv at gnide dine to håndflader samme, giv dem en ordentlig gnide tur. Hold så de to håndfladerne lidt krummet (som hvis du skulle bære noget i dem) et stykke fra hinanden ca. 10 cm. Begynd så med meget små cirkel bevægelser at bevæge hænderne i små cirkler hver sin vej.
Koncentrer dig, luk eventuelt din øjne. Mærk efter en lille modstand, som to magneter der frastøder hinanden, eller måske kan du mærke en usynlig bold mellem din hænder.

Det er den energi jeg taler om. Det er healings energi. En energi som ikke er mærkbar ellers. Faktisk så er alt energi, blot i forskellig form. Har energi en form kan vi forstå det som solenergi f.eks. men har energi ikke en form, så bliver den for uvirkelig for mange. Healing energi har ikke en form, men den er der som alt andet energi, som det sorte stof der mellem stjernerne og holder dem adskilte så universet ikke klasker sammen.

I østen har man i mange år benævnt healing energi Qi eller chi. Vi kunne også kalde den livsenergi. Livsenergi kan faktisk måles. Når du får målt dit hjerte ved lægen, et EKG, så er en af de ting man kan måle noget der hedder hjerte variation måling eller HVR. Denne måling skal gerne være varieret, altså uens. Jo mere uens måling jo bedre har dit hjerte det. Dødende får en ens måling, derfor ved man at HVR er vigtig og måske lig med din livsenergi.

Det som udsendelserne viste var ikke at folk blev heldbredte, men alle fik en forbedring i deres livsenergi som gav sig udslag i en forbedret livkvalitet, og en forbedret livkvalitet og energi, kan efter min bedste overbevisning måske føre til et mirakel. For som en klog mand en gang har sagt: ”Du er ikke realist, hvis du ikke medregner et mirakel”

Så kan man heale sig selv? Jeg det tror jeg på og virkeligheden er fuld af eksempler. Måske skal du have hjælp af en healer, som er uddannet i at arbejde med livenergien, men du kan også selv.

I meditationen herunder guider jeg dig i gennem en healing. Lyt til den en gang daglig i 21 dage og se hvad der sker.
Vær realist og medregn et mirakel.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar


   

Change your life
v/ Bjarne Dam Larsen
Paarupvej 15
5210 Odense V
telefon 53 500 588     Online Booking

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk